Tuoreet suomalaiset marjat

Suoraan tilalta tai kotiin toimitettuna

Mansikat

Tuoreita ja makeita mansikoitamme on saatavilla tuoreena juhannuksen tienoilta alkaen. Mansikan satokausi jatkuu keskimäärin heinä-elokuun vaihteeseen saakka. Myymme valmiiksi poimittuja ja käsin valikoituja, laadukkaita mansikoita - erilaisissa pakkauksissa toiveesi mukaan. Säilöntäurakkaasi helpottaa, kun tilaat mansikat meiltä valmiiksi kannattomaksi poimittuna. Mansikoita voi myös itsepoimia kesän sato-aikaan.

Vadelmat

Kesän kuningatar vadelma on monien ehdoton marjasuosikki. Vadelma-aika alkaa heinäkuun puolivälissä ja kestää elokuun loppupuolelle. Vastapoimitut herkästi rikkoutuvat vadelmat myydään pienissä rasioissa laadun varmistamiseksi. Vadelmien itsepoiminnan tilanne on hyvä varmistaa soittamalla tilalle.

Luonnonmarjat

Valikoimastamme löytyy myös monia luonnonmarjoja, kuten mustikoita, puolukoita, lakkoja ja karpaloita. Myymämme marjat ovat suomalaisia, Valkealasta tai lähialueilta poimittuja. Lakkoja hankimme tarvittaessa Pohjois-Suomesta.

Puutarhamarjat

Tilallamme on myynnissä myös muita puutarhamarjoja mansikoiden ja vadelmien lisäksi. Pensasmustikka on isokokoinen ja makea marjaherkku, joka nimestään huolimatta muistuttaa vain vähän metsämustikkaa. Pensasmustikat viljellään Hermusen lähitilalla Valkealassa. Vaihtelevasti myös musta- ja punaherukoita on saatavilla kauttamme.

Tapaamisiin!

Saara ja Tommi Tuominen
+358 400 533 778
aholampi(at)aholammentila.fi